Alle har ret til et liv uden vold

Vi har også plads til dig med mindre kæledyr

GDPR.

Sådan behandler Krisecenter Sønderbrogade dine personoplysninger.

Krisecenter Sønderbrogade er ansvarlig for behandling af de personoplysninger, som vi modtager fra og om dig. Hos os underskriver du en samtykkeerklæring på, at vi må opbevare og indgå i arbejdet omkring din sag. Det er frivilligt om du vil underskrive samtykkeerklæringen og du kan til enhver tid tilbagetrække den underskrevne samtykkeerklæring. Vi følger reglerne i Databeskyttelsesloven https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=201319 og Databeskyttelsesforordningen.

Vi opfordrer til, at du bruger E-Boks som beskedfunktion, hvis din henvendelse indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger.

Alle medarbejdere og frivillige på Krisecenter Sønderbrogade er underlagt gældende lovgivning om tavshedspligt. Desuden er medarbejderne forpligtigede til at underrette relevante myndigheder, hvis forhold omkring børn under 18 er bekymrende.

Du har efter Databeskyttelsesforordningen følgende rettigheder: Ret til at se oplysninger, ret til berigtigelse, ret til indsigelse. I særlige tilfælde har du ret til sletning eller begrænsning af behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Klagemuligheder: Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Alle oplyste mailadresser anvendes kun ved tilsagn i de respektive mødefora og må kun anvendes i denne sammenhæng af mødedeltagerne. Referater udsendes som fælles mail.
Vi samarbejder kun med IT udbydere, som sikre vores data efter gældende lovgivning.
Vores it-udstyr er ligeledes sikret efter gældende lovgivning. 

Cookies:

Vi tilbyder visse funktioner på hjemmesiden der kun er tilgængelige via brug af følgende sporingsteknologier. Du kan altid blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser tillader det. Hvis du dog afviser cookies eller andre lignende teknologier, kan du muligvis ikke udnytte bestemte funktioner eller værktøjer.

Generelt tillader disse teknologier vores hjemmeside at gemme relevante oplysninger i din browser eller enhed og senere læse disse oplysninger for at vores servere eller interne systemer kan identificere dig. Hvor det er relevant, beskytter vi vores cookies og andre lignende teknologier for at sikre, at kun vi og/eller vores autoriserede serviceudbydere kan fortolke dem ved at tildele dem en unik identifikation, der kun er konstrueret til fortolkning af os.

Denne hjemmeside bruger, som mange andre, cookies. Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse i hjemmesidens funktioner. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Vi behandler oplysninger indsamlet af cookies og andre teknologier som ikke-personlige oplysninger. I den udstrækning, at IP-adresser eller lignende identifikatorer betragtes som personlige oplysninger i henhold til lovgivningen, behandler vi også disse identifikatorer som personlige oplysninger.

Tilsvarende behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige oplysninger i forbindelse med denne privatlivspolitik, i det omfang ikke-personlige oplysninger kombineres med personlige oplysninger. 

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden. 

Vi benytter følgende cookies:

Funktionalitet

Cookie-indstillinger

vm-gdpr - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

vm-gdpr-accept - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

 

Statistik

Google Analytics

_ga - 2 år

Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

 

Marketing

Hjemmesiden benytter ingen cookies i denne kategori.

 

Indstillinger for cookies

1.2.3 Tag Manager

Vi forsøger konstant at forbedre kundeoplevelsen på vores hjemmeside ved at give besøgende mere personlige og målrettede kampagner og tilbud. For at gøre dette bruger vi Google Tag Manager (GTM).

GTM er et lille kodestykke, der hjælper os med at spore brugeradfærd på tværs af vores websteder og derefter skubber dataene til vores Google Analytics-konto. Derefter er alle data perfekt organiseret og klar til at vurdere og gennemgå potentielle forbedringer af webstedet og remarketingkampagner.

Vi anser Google for at være en tredjeparts dataprocessor (se afsnit 2 nedenfor).

 

1.2.4 Hvordan kan jeg undgå brugen af Cookies på hjemmesider?

Uanset hvilken browser du bruger, kan du justere browserindstillingerne således den ikke gemmer cookies. Nogle browsere giver dig kun mulighed for kun justere denne indstilling på bestemte websteder.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

  

1.4 Kontaktformularer

Skulle du vælge at kontakte os ved at benytte en kontaktformular på vores hjemmeside, gemmes dine oplysninger i vores backend og samles i en email og sendes herefter til os via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Oplysningerne i e-mailen bliver hvis relevant overført til vores CRM-system. Derefter vil dataerne blive tilknyttet en eksisterende konto med en lignende email eller oprettet som en ny kontakt.

Der kan ske eventuel opfølgning på forespørgsel og derfor holder vi os rettighederne til at gemme kontaktoplysninger indtil hendelsens omdrejningspunkt er afsluttet. 

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

  

2. Vores tredje parts dataprocessor

Vi bruger en række tredjeparter til at behandle personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er blevet nøje udvalgt. Læs mere på deres respektive hjemmesider. 

 

Google (Privacy Policy)

Tag Manager (Google Privacy Policy)

 

3. Data brud

Vi vil rapportere enhver ulovlig dataskrænkelse af denne hjemmesides database eller databasen (er) fra nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til alle relevante personer og myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret i en identificerbar måde er blevet stjålet.

 

4. Datastyring

Datastyringen på denne hjemmeside styres af: Krisecenter Vejle Ådal med CVR nr. 41318422. 

Krisecenter Vejle Ådal
Førstballevej 1,
7183 Randbøldal

Tlf: 7370 2504
E-mail: krisecenter@krisecenter-vejleaadal.dk

 

5. Ret til adgang og at blive glemt

Kontakt os, hvis du ønsker at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores databaser, eller hvis du vil have dine personlige data slettet fra vores databaser. Vi vil reagere uden unødig forsinkelse (og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen af din anmodning, selvom dette kan udvides i vanskelige tilfælde).

Krisecenter Vejle Ådal
Førstballevej 1,
7183 Randbøldal

Tlf: 7370 2504
E-mail: krisecenter@krisecenter-vejleaadal.dk

Når et privatlivsspørgsmål eller en anmodning om adgang / download er modtaget, har vi et dedikeret team, der sorterer kontakterne og søger at løse den specifikke bekymring eller forespørgsel. Hvis dit problem er mere substantiel, kan vi kontakte dig for mere information.

 

6. Spørgsmål vedrørende Privatlivs- og cookiepolitik

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende privatlivspolitikken eller databehandlingen, eller hvis du vil klage over en mulig overtrædelse af lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte os:

Krisecenter Vejle Ådal
Førstballevej 1,
7183 Randbøldal

Tlf: 7370 2504
E-mail: krisecenter@krisecenter-vejleaadal.dk

Når et privatlivsspørgsmål eller en anmodning om adgang / download er modtaget, har vi et dedikeret team, der sorterer kontakterne og søger at løse den specifikke bekymring eller forespørgsel. Hvis dit problem er mere substantiel, kan vi kontakte dig for mere information.